Hacker-Pschorr – Weiss
500ml. 5,5% ABV.Medium orangebrun, disig. Tradisjonell og god weissbier med mye Hacker-Pschorr - Weisssmak, kanskje litt rundere og fyldigere enn mange andre uten at det er noe negativt. Brygget av Paulaner og jeg syns jeg merker et viss slektskap. God kvalitet er det uansett.

 

 

Kjøpte noen flasker craft beer på ferie i Roma. Les Vigneron i Trastevere har et godt utvalg, men prisene er stive. 50- 60 kroner pr. flaske er vel omtrent det de ville kostet på polet her hjemme.
Birrificio Toccalmatto – Skizoid IPA
Toccalmatto - Skizoid IPA330ml. 6,2% ABV. Medium+ orangebrun, disig. Skumfontene. Det ødelegger opplevelsen for meg selv om smakene sitter. Dypt maltpreg, litt tropisk og innslag av anis. Men som sagt, overkarbonering ødelegger.

 

Canediguerra / Anspach & Hobday English IPA
330ml. 6% ABV. Lys gyldenbrun. Slank i anslaget, for såvidt friskt, men uten noe særligCanediguerra / Anspach & Hobday - English IPA smak. Engelske IPA? Er vel nærmere en pale ale, men uansett, dette var tamt og smakløst.

 

 

Dieu du Ciel – The Alchemist Moralité
330ml. 6,9% ABV. Medium orangebrun, disig. Innslag av appelsin, ananas og flere andreDieu du Ciel - The Alchemist Moralité tropiske frukter, granbar og en fyldig maltsødme, stor humlebitterhet holder sødmen i sjakk. Virkelig et nydelig øl med trøkk i smakselementene. Det klart beste av de ovennevnte og det eneste som er verd pengene.

Reklamer