Bryggeriets gründere er Søren Eriksen, utvandret danske, biokjemiker og tidligere8 Wired - Super Conductor profesjonell pokerspiller, og hans kone Monique. Hittil har de av økonomiske årsaker måttet leieprodusert sitt øl hos h.h.v. Renaissance Brewing Company i Blenheim og Steam Brewing Company i Auckland, men planen er å åpne produksjon i egne lokaler i løpet av dette året. Selv om de har manglet egne lokaler har kvaliteten på ølet alltid vært høy og i 2011 fikk de utmerkelsen Champion Brewery under The Brewer’s Guild of New Zealand Awards.

500ml. 8,8% ABV. 90 IBU. Meget innbydende gylden farge, klar. Stor fylde med god maltsødme, kraftig humlebitterhet, fruktig med innslag av aprikos og noe tropisk, hint av appelsinskall og furunål, smooth og kremete i munnen før det strammer til i en lang fast finish.
Et nydelig øl, rikt og med god kompleksitet. Farlig lettdrikkelig på tross av høy alkohol og en ganske barsk humleprofil. Dette ga mersmak og jeg håper flere av deres produkter blir tilgjengelig her i landet etter hvert.

Reklamer