Brygget med en av verdens mest eksklusive og dyreste kaffe, den vietnamesiske Ca Phe Chon. Det spesielle er at kaffebønnene har passert gjennom førdøyelsessystemet til et lite dyr i mårfamilien. Disse dyrene spiser kun de beste og mest modne kaffebønnene og enzymene i fordøyelseskanalen bidrar til å rafinere smaken. Bønnene blir grundig vasket og tørket før de røstes. Liknende kaffe lages også andre steder i Asia, bl.a. den kjente Kopi Luwak som produseres på Sumatra, Bali, Java og Indonesia.

500ml. 10,9% ABV. Tett og sort som asfalt med tykt sjokoladefarget skum. Som ventet enorm fylde i anslaget, deretter overfalles ganen av kaffesmak så intens at man kan mistenke at Herman Friele har hatt en finger med i spillet, også innslag av mørk sjokolade, men det er faktisk vanskelig å skille ut andre smakselementer i all kaffebombardementet, glatt og utrolig viskøs, tykk som middagssaus, lengden kan måles i kilometer.  På alle måter et ekstrem-øl, men det må være lov å spørre om dette er litt i overkant, dette er øl på stereoider, imponerende, men ikke spesielt elegant.

Advertisements