Et lite, familiedrevet bryggeri, etablert 1996 i en gammel bygning fra 18-hundretallet ved jernbanestasjonen i byen Carlow. Produksjonen flyttet i 2009 til et splitter nytt og langt større bryggerhus i o’Haras hjemby Bagenalstown for å holde tritt med den økende etterspørselen. «Logoen» på etiketten forestiller den keltiske krigerens skjold og sverd. Dette symboliserer utholdenhet og egenart, noe som skal gjenspeiles i bryggeriets produkter. Bryggeriets filosofi tilsier bruk av kun naturlige råvarer uten kunstige tilsetninger.
5,2% ABV. Medium gyldenbrun, klar. Flott nese, dufter som en amerikansk pale ale med grapefrukt og sitrus. Ikke så rart siden den tørrhumles med Amarillo. Den følger opp i munnen med godt avstemt bitterhet. Fin fast avslutning med utmerket lengde.
Meget god og lettdrikkelig pale ale med fin balanse. Bryggeriet lager i tillegg 4 andre øltyper, Irish Stout, Irish Red, Leann Folláin og Irish Wheat. Basert på inntrykket av deres pale ale håper jeg å få smake også resten av sortimentet, men inntil videre er det kun pale ale som selges i Norge, dessverre.

Oppdatert 02.11.11: Fant både Irish Stout og Irish Red i hylla på Meny. Da blir det omtale av disse om ikke så lenge.